| O nama | Kontaktirajte nas |

Nazovite nas na tel: 00 385 (0)1 4107 419

Email: info@svpetar-putnik.com

PUTOVANJE NA OTOK RAB

Otok Rab je priča u koju ćete se zaljubiti. Obojan živopisnim povijesnim osobama, događajima i zdanjima posljednju točku čini prekrasan krajolik. Iznjedrio je velikog sveca poput klesara Marina, a također čuva relikviju svetog Kristofora koji je ujedno i zaštitnik otoka. Samostani, katedrala, crkve, knežev dvor, gradska loža, palače samo su neke od zanimljivosti koje krije u sebi. Iliri, Rimljani i Mleci ostavili su svoj trag na njegovim zidinama i obalama kao orden njegove vrijednosti i doprinosa ljudskom razvitku. Kulturno središte tog bisera Kvarnera je grad Rab koji će Vas teško ostaviti ravnodušnim. Okružen bogatom florom i snažnim bedemima Rab prkosi nedaćama vremena i ljudskoj ćudi.

Ugodnim, toplim ljetima i blagim zimama pridonosi posebna mediteranska klima s otprilike 2 600 sunčanih sati godišnje. Poznat kao otok sunca, pijeska, mora i ljepote, te kao jedan od najzelenijih otoka na Jadranu, Rab je isprepleten s više od 100 kilometara pješačkih i biciklističkih staza na kojima možete istražiti njegove prirodne ljepote.

U cijenu je uključeno:

- prijevoz prema programu autobusom i trajektom prema važećem pravilniku
- smještaj u hotelu, usluga polupansiona
- izlete, razglede i usluge prema programu uz pratnju turističkog vodiča
- osiguranje od odgovornosti sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu
- osiguranje od posljedice nesretnog slučaja / nezgode
- osiguranje jamčevine za turističke paket aranžmane
- pripadajući PDV

29. travnja 2017. SUBOTA

Polazak autobusom iz Zagreba u 7:30h s dogovorene lokacije. Ugodna vožnja s prekrasnim pogledom na hrvatski krajolik uz kratka zaustavljanja. Dolazak u Stinicu i ukrcavanje na trajekt kojim se plovi za Mišnjak na otoku Rabu. Iz Mišnjaka autobus vozi putnike u hotel International u kojem će, nakon prijema putnika u sobe, biti poslužen ručak kako bi se putnici okrijepili prije poprilično uzbudljivog dana. Nakon ručka grupu preuzima turistički vodič kojemu je zadatak ispuniti Vaše oči divljenjem nad prirodnim i povijesno-kulturnim ljepotama otoka. Stari grad, s poviješću starijom od 2000 god., zadivit će posjetitelje svojim zvonicima zbog kojih Rab nalikuje jedrenjaku s četiri jarbola. Život predaka se ogleda u samostanima i crkvama čije ćete priče čuti iz viješte usmene predaje stručnog vodiča. Osim crkvi i samostana nezaobilazni doživljaj svakog istraživača je pogled na knežev dvor, gradska loža, kula sa satom i monumentalne gradske zidine. Poslije kratke stanke šetnju zamjenjuju autobusne osovine kojima se put nastavlja za Kampor kroz najmlađe mjesto na otoku Rabu – Palit. U Kamporu posjećujemo talijanski fašistički koncentracijski logor i spomen-groblje Kampor u kojem će se, kroz dostojanstvenu šetnju, odati počast nevinim žrtvama fašističkog režima. Slijedi vožnja kroz rezervat prirode “Dundo” do turističkog naselja Suha Punta. Autobusom se, u ranim večernjim satima, vraća u hotel kako bi putnici ispunili slobodno vrijeme odmorom, večerom u gradu, šetnjom i sl.

30. travnja 2017. NEDJELJA

Nakon noćenja slijedi doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za odlazak na plažu, pijuckanje kave uz izlazeće sunce, a za avanturiste preporučujemo razgled parka Komrčar, zelenog dragulja otoka Raba, kojeg je 1883. zasadio i osmislio šumar Pravdoje Belija. U popodnevnim satima se autobusom kreće iz grada Raba za trajekt, a iz Stinice se putuje udobnom vožnjom do Zagreba. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.

Napomena: Mogućnost promjene programa za nedjelju!
Izlet motornom jahtom u jutarnjim satima, povratak oko 15:30h. Na brodu bi se posluživao ručak i plovilo bi se uz pratnju stručnog vodiča. Ruta: Rab — Uvela Eufemija — Poluotok Suha Punta — Mjesto Lun na otoku Pagu (posjet Vrtovima lunjskih maslina -> “tisućljetne masline”) — Fjord Zavratnica (posjet jednom od najljepših fjordova Jadrana, dužine 900m, smještenog u podnožju planine i parka prirode Velebit) — Barbatski kanal — Rab. Nakon izleta i kratkog odmora u gradu uslijedio bi povratak u Zagreb, dolazak u kasnim večernjim / noćnim satima. NADOPLATA za brod po osobi je 195,00kn!Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja sv. Petar Putnik

ORGANIZATOR PUTOVANJA:
Sv. Mihael turistička agencija i usluge
Martićeva 67, 10000 Zagreb
ID: HR-AB-01-080847175
Mob: +385 (0) 98 9782 664
Tel: +385 (0)1 4107 419
e-mail:info@svpetar-putnik.com
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak, 08 -16 sati.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR91 23400091110586705
POZIV NA BROJ:OIB (PUTNIKA)
MODEL: HR00
OPIS PLAĆANJA: Otok Rab travanj 2017

Za turiste koji ne mogu ili teže hodaju i koriste invalidska kolica

Za turiste koji teško hodaju

Za turiste koji slabo vide ili su slijepi

Za turiste koji slabo čuju ili su gluhi

Za starije osobe kojima je potrebna posebna turistička ponuda

Za roditelje s djecom

Za turiste s poteškoćama u duševnom zdravljem​

Detaljne informacije koje možete dobiti u Agenciji